.

LANKIZ DIY Lash Extension Készlet, Egyedi Szempillák Szuper Hold Bond Pecsét Klaszter Szempilla Ragasztó, Faux Mink

LANKIZ DIY Lash Extension Készlet, Egyedi Szempillák Szuper Hold Bond Pecsét Klaszter Szempilla Ragasztó, Faux Mink

HUF 1304.10

Készleten
Rendeléséhez elérhető

Fantasztikus DIY LASH EXTENSION STARTER KIT : LANKIZ kezdő DIY szempilla hosszabbító készlet tartalmaz 32pcs egyéni szempillák, szuper hold bond & ragasztó, valamint lash csipesz.Ugrás szalon kezdeni DIY szempilla kiterjesztéseket otthon. 12+14 mm mix hosszú, széles szár szempillák, hogy DIY könnyebb.Kezdjük egy DIY utazás! .
Fantasztikus DUPLA BOT SZUPER HOLD BOND & RAGASZTÓ : dupla fej bond & ragasztó teszi a klaszter lashes tartani 24 órán könnyen.Egyedi szempilla ragasztó könnyen eltávolítható olajjal smink.Vékony ecset feje ragasztó tipp, könnyen alkalmazható ragasztó -, mint ecsettel, szempillaspirál, kifejezetten a DIY lash extension, teszi ragasztó természetes, sőt, alkalmas kezdők kezdeni DIY lash extension.
Igen SZÉLES SZÁR KLASZTER SZEMPILLÁK : Ezek az egyedi szempilla puha készült, magas minőségű optikai,10 X gyorsabb & könnyebb, mint egyetlen szempillák, súlytalan, csomót-ingyenes, kényelmes viselet.Az új technológia, a szár nem deformálódott, erős, ne essen szét, majd újra fel lehet használni sokszor.A lash készletek lehetővé teszi, hogy testre a szempillák a legtöbb természetes, hogy rendkívül drámai attól függően, hogy az adott alkalom, hangulat, mindenki lehet a saját szempilla királynő.
Fantasztikus OTTHON & BIZTONSÁG : Az egyes szempilla ragasztó célja a DIY szempilla hosszabbítás otthon.Nincs irritáció, használható az érzékeny szemet.Kivéve a klaszter szempilla ragasztó, mi is a frissítés az ostor fájlokat, valamint applikátor.Minden az ön számára, hogy egy jobb élményt a DIY szempillák otthon, ha ki tud ragyogni, lélegzetelállító.
Sokféle SPECIÁLIS CSIPESZ A DIY SZEMPILLA : a tompa tipp szempilla hosszabbítás csipesz tökéletesen védi a szempillák a laza gyökerek, a deformáció.Az ívelt forma illik a szem formája nagyon kényelmes, önálló alkalmazás.A design a végén lehet használni, hogy a fésű a szempilla vagy szemöldök.

A tulajdonságokhoz